Boomkwekerij J.D. Van de Bijl
Provincialeweg 1a Lienden - The Netherlands - tel. +31 (0) 488 - 48 1580 Nederlands
English
France
Deutsch
Russian

We leveren meer dan

400 boomsoorten

uit eigen kwekerij!

Neem contact op » Bekijk ons assortiment »

Boomkwekerij J.D. van de Bijl, Gelderland

Maak kennis met onze boomkwekerij in Gelderland en ons assortiment laan-, tuin- en sierbomen. We leveren meer dan 400 boomsoorten uit eigen kwekerij. Ook voor struiken kunt u bij ons terecht. Hoogwaardige, drie keer verplante bomen, geleverd aan kwekerijen, handelsondernemingen en andere grote afnemers in heel Europa. In principe leveren wij niet aan particulieren, maar voor grote aantallen kunt u uiteraard altijd even contact opnemen.

Hoge kwaliteit én een scherpe prijs bij onze boomkwekerij

Wilt u meer weten over onze boomkwekerij in Gelderland?
Vraag een offerte aan of maak een afspraak.


Wij zoeken personeel! Meer informatie.

Acer platanoides Globosum, Bolesdoorn

Acer platanoides Globosum, Bolesdoorn

Acer platanoides Globosum, Bolesdoorn wordt vaak niet hoger als zo\'n 5 meter omdat ze geënt zijn op 2,2 meter hoogte. Het blad van de Acer platanoides Globosum, Bolesdoorn is groen en wordt in de herfst geel. In april komen de bloemen en zijn geelgroen. De Acer platanoides Globosum, Bolesdoorn wordt vaak geplant in tuinen straten en pleinen en groeit op alle gronden... »

Catalpa bignonioides Nana bol catalpa trompetboom

Catalpa bignonioides Nana bol catalpa trompetboom

De Catalpa bignonioides Nana bol catalpa trompetboom is een boom met een zeer dichte gegroeide bolvormige kroon. Deze cultivar wordt geënt op Catalpa bignonioides. De enthoogte is vaak 2,20 meter, dit soort wordt vaak niet hoger als 5-6 meter. De Catalpa bignonioides Nana bol catalpa trompetboom krijgt geen vruchten en ook geen bloemen. Door z\\\'n langzame groei en ronde kroon is de Catalpa bignonioides Nana bol catalpa trompetboom een geschikt.. »

Crataegus prunifolia Splendens

Crataegus prunifolia Splendens

Crataegus prunifolia Splendens kan zo\\\\\\\'n 8 meter hoog worden. het is een langzaam groeiende boom met een brede platte kroon. Aan de takken van de Crataegus prunifolia Splendens zitten vaak ± 4 cm lange doorns, deze boom heeft ook mooi donkergroen glanzend blad die in de herfst een zeer fraaie rode, oranje tot gele kleuren pracht wordt. In mei/juni verschijnen er witte bloemen en de vruchten van Crataegus prunifolia Splendens zijn helderroo.. »

Malus Red Sentinel sierappel

Malus Red Sentinel sierappel

De Malus Red Sentinel sierappel is een kleine boom ± 6 meter die een ronde kroon krijgt met als de boom ouder wordt licht doorhangende takken. Het blad loopt bronskleurig uit en verkleurt later naar groen met een lichtrode bladsteel. De bloemen van de Malus Red Sentinel sierappel zijn roze in de knop en wit in de bloei. De vruchten zijn ± 3 cm groot en rood van kleur die wel tot januari aan de boom blijven hangen. De Malus Red Sentinel sierap.. »

Prunus subhirtella Autumnalis Carvone

Prunus subhirtella Autumnalis Carvone

De Prunus subhirtella Autumnalis Carvone is in 1993 gevonden in een bermbeplanting in het Betuws dorp Kesteren tussen Lienden en Opheusden in. Na grondig onderzoek is gebleken dat dit soort op eigen wortel stond. En na enkele jaren de Prunus subhirtella Autumnalis Carvone gevolgd te hebben bleek het tot de subhirtella\'s te behoren. In het najaar was deze minder bloeirijk als in het voorjaar. De boom bleekt een goede kroonvorming te hebben en ha.. »